На борту літака Ан-24, який виконував 13 лютого чартерний рейс «Одеса-Донецьк» і зазнав катастрофи у Донецьку, незареєстрованих пасажирів не було.

Про це повідомили у відділі зв'язків зі ЗМІ Одеської міської ради з посиланням на попередні висновки одеської комісії, що розслідує обставини трагедії.

«На сьогоднішній день детально розглянуте питання процедури пропуску на територію аеропорту і пропуску пасажирів на борт літака Ан-24, що прямував 13 лютого 2013 рейсом «Одеса-Донецьк». Члени комісії дійшли висновку про те, що в усіх пасажирів, які опинилися на борту рейсу «Одеса-Донецьк», були документи, що засвідчують право на політ. Відповідальність за видачу цих документів лежить на організаторі рейсу. Поки порушень інструкцій з боку співробітників аеропорту не виявлено. Робота комісії триває», - повідомили у відділі, передає «УНІАН».

До складу створеної комісії увійшли: віце-мер Одеси Сергій Підгайний, депутат Одеської міськради Андрій Жданов, директор департаменту оборонної роботи, цивільної оборони, взаємодії з правоохоронними органами та ДСНС Дмитро Зубов, заступник директора юридичного департаменту міськради Роман Лебедев, а також виконувач обов'язків директора департаменту транспорту і зв'язку міськради Павло стерлядь.

Як раніше повідомляв ForUm, увечері 13 лютого в аеропорту «Донецьк» зазнав катастрофи літак, який прибув чартерним рейсом з Одеси. Літак під час приземлення вилетів за межі злітно-посадочної смуги, перекинувся, його корпус розколовся, почалося задимлення.

На борту літака було 52 людини (у тому числі 8 членів екіпажу), п'ятеро загинули.

За фактом авіакатастрофи в аеропорту Донецька розпочато кримінальне провадження. У розслідуванні аварійної посадки літака Ан-24 в аеропорту Донецька 13 лютого версія про терористичний акт виключена.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281