Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявляє, що Комітет Верховної Ради з питань європейської інтеграції схвалив текст заяви щодо європейських прагнень України, і депутати від опозиції у четвер, 21 лютого, поставлять під ним свої підписи. Про це він повідомив у середу на брифінгу.

Під час вечірніх консультацій керівник парламентського комітету з питань євроінтеграції Григорій Немиря повідомив голові Верховної Ради Володимиру Рибаку, що текст заяви на засіданні Комітету узгоджений.

Яценюк підкреслив, що представники опозиції завтра поставлять свої підписи під цією заявою і пропонують представникам фракції Партії регіонів також під ним підписатися, повідомляє «УНІАН».

Він зазначив, що приймати таку заяву не обов'язково на засіданні парламенту, а можна просто особистими підписами депутатів підтримати її.

«Ми підпишемо завтра текст заяви і офіційно передамо Рибаку, і нехай Рибак підписує у своїх родичів із Партії регіонів», - сказав Яценюк.

Як раніше повідомляв ForUm, народні депутати від опозиції блокують роботу Верховної Ради з 5 лютого. Опозиціонери вимагають забезпечити персональне голосування депутатів.

Вчорашні переговори лідерів парламентських фракцій щодо розблокування роботи Верховної Ради знову не принесли результатів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398