Футболіст бременського «Вердера» Марко Арнаутович відмовився переходити у київське «Динамо», оскільки вважає, що турнір у Бундеслізі набагато сильніший і цікавіший за своїм рівнем, ніж українська Прем'єр-ліга. Про це він розповів в інтерв'ю Bild.

«Я дійсно отримав пропозицію від «Динамо» і розмірковував над нею, але я не думаю про гроші, я дбаю про свою кар'єру. У спортивному плані Бундесліга для мене краще, ніж Прем'єр-ліга України, - сказав Арнаутович. - До того ж, «Вердер» дав чітко зрозуміти, що не відпустить мене, і зацікавив у продовженні співпраці. Мені лестить така повага і довіра, тому в мене не було причин виїжджати у Київ», повідомляє «УНІАН».

Говорячи про своє майбутнє у «Вердері», футболіст зазначив: «Новий контракт? Давайте не будемо говорити про можливі переговори. Генеральний директор дасть знати про наміри клубу, і тоді подивимося, що з цього вийде».

Згідно з даними німецького видання Bild, Арнаутовичу у Києві пропонують оклад у три мільйони євро на рік чистими, тоді як у Німеччині він отримує два мільйони з вирахуванням податків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

664