Головний тренер французького «Бордо» Франсіс Жійо визначився з гравцями, які готуватимуться до матчу в 1/16 фіналу Ліги Європи з київським «Динамо».

Всього у списку 20 футболістів, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

В основну групу повернулися молодий півзахисник Еван Шевальє, а також нападники Шейк Дьябате та Аді Сако. Всі троє не брали участі у київському матчі. У той же час голкіпер Кевін Олімпа, який у нинішній Лізі Європи провів два матчі за «Бордо», буде працювати з молодіжною командою і його участь у поєдинку з «Динамо» виключена. В силу різних причин не гратимуть також бразильські захисники Маріано і Енріке, камерунський півзахисник Ландрі Н'Гемо і уругвайський форвард Дієго Ролан.

У список гравців «Бордо», які готуються до матчу з «Динамо», входять воротарі: Каррассо, Кейта; захисники: Маранж, Сані, Пундже, Планю, Тремулінас, Фобер; півзахисники: Траоре, Севе, Плашил, Бен Хальфалла, Обраньяк, Сертик, Бійого Поко, Шевальє; Нападники: Моріс-Белі, Бельон, Дьябате, Сако.

Нагадаємо, перший матч між «Динамо» і «Бордо» у Києві завершився внічию - 1:1. Матч-відповідь у Бордо відбудеться 21 лютого. Початок о 22:05 за київським часом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309