Верховна Рада Автономної Республіки Крим внесла зміни до постанови «Про бюджет АРК на 2013 рік». Відповідні зміни прийняті на пленарному засіданні кримського парламенту 20 лютого, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Як повідомив міністр фінансів АРК Микола Скорик, пропоновані зміни до бюджету підготовлені з метою використання у 2013 році залишків коштів, що склалися за підсумками минулого року.

Зокрема, збільшено видатки на швидку медичну допомогу на 10,4 млн грн, щодо субвенції на матеріальне забезпечення інвалідів 1 і 2 груп - на 3 млн грн. Крім того, збільшена фінансова підтримка Кримського республіканського підприємства «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційного господарства» - 4 млн грн.

Стосовно бюджету розвитку виділено 26,6 млн грн на погашення кредиторської заборгованості по об'єктах. Зокрема, по дорожньому фонду (14,6 млн грн), по фонду охорони навколишнього природного середовища (13,9 млн грн), по фонду охорони та раціонального використання земель (1,9 млн грн).

У постанові також передбачено субвенції бюджету Сімферопольського району на встановлення меж прибережних захисних смуг уздовж річок, струмків, водойм (583 тис. грн), бюджету Сімферополя на благоустрій території (298,7 тис. грн).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177