Регламентний комітет готовий хоч зараз розглянути законопроект про внесення змін до регламенту ВР, але для цього потрібен працюючий парламент. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам у парламенті заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко.

«Я готовий провести засідання Регламентного комітету у будь-яку секунду. Ми навіть вже домовилися провести комітетські слухання з приводу напрацьованих змін до регламенту. Ось я тут знаходжуся (у кулуарах ВРУ. - Ред.) і чекаю ці зміни від керівників усіх фракцій, щоб почати комітетські слухання та розглянути всі пропозиції, якими б вони не були. Але, як ви розумієте, на даний момент пропозицій немає», - сказав він.

Макеєнко також зазначив, що процес розгляду напрацьованих змін до регламенту заплановано провести публічно, у присутності журналістів.

«Треба відкрити хоч на одну хвилину сесію. Гімн, глава ВР виходить і оголошує: «Сесія відкрита», і ми йдемо допрацьовувати документ», - підкреслив депутат.

Як раніше повідомляв ForUm, переговори лідерів парламентських фракцій щодо розблокування роботи Верховної Ради знову не принесли результатів.

Народні депутати від опозиції блокують роботу Верховної Ради з 5 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168