Київське «Динамо» збирається найближчим часом придбати 23-річного нападаючого "Болтона" Давида Нгога, повідомляє британське видання Daily Mail з посиланням на власні джерела.


За даними англійців, київський клуб готовий заплатити за екс-гравця молодіжної збірної Франції 4 млн фунтів. Саме за таку суму влітку 2011 року «Болтон» придбав Нгога у «Ліверпуля». З того часу футболіст відіграв 52 матчі і забив 8 голів, що є досить посереднім показником для форварда. Не виключено, що француз перебереться до Києва вже до завершення зимового трансферного вікна в Україні, повідомляє «УНІАН».
 

Нагадаємо, київське «Динамо» нинішньої зими проявляє підвищену активність на трансферному ринку у зв'язку з необхідністю придбати для команди висококласного форварда. Раніше стало відомо про переговори з італійським «Лаціо» щодо покупки аргентинського форварда клубу Дієго Сарате. Також до сфери інтересів «Динамо» входили два нападники німецької Бундесліги - Штефан Кісслінг з леверкузенського «Байєра» і Марко Арнаутович з бременського «Вердера».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254