Завтра парламент може розпочати свою роботу. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, у кулуарах парламенту журналістам заявила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

За її словами, хоча переговори ще тривають, вже досягнуті певні домовленості, щоб завтра внести зміни до закону про регламент.

«Завтра розпочнеться робота, будуть внесені зміни в регламент. Так що завтра парламент може бути вже розблоковано. Домовленості вже, по суті, є», - підкреслила депутат.

Крім того, Герман повідомила, що в закон про регламент ВР будуть внесені зміни, згідно з якими народний депутат повинен буде зареєструватися до 10:00 перед початком пленарного засідання. Після чого Секретаріат ВР передає дані голові парламенту про присутніх, при цьому картки відсутніх парламентаріїв будуть заблоковані.

Герман також повідомила, що депутати від більшості в даний момент залишають сесійну залу, «щоб не втрачати часу». За її словами, парламентарії йдуть працювати в комітети.

Нагадаємо, народні депутати від опозиції блокують роботу Верховної Ради з 5 лютого.

Заступник голови ВР Руслан Кошулинський заявив, що представники опозиційних фракцій вимагають внести зміни до Закону «Про регламент Верховної Ради».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217