У Херсоні намагалася спалити себе жінка, яка 13 лютого «замінувала» ТРЦ Fabrika.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС у Херсонській області, вчора, 18 лютого, о 15:50 в міліцію надійшло повідомлення про те, що о 15:20 з мікрорайону «Таврійський» в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні з опіками I-II ступенів доставлена ​​ 44-річна жителька міста.

Очевидець розповів, що звернув увагу на жінку, яка сиділа на лавці біля дитячого майданчика. Раптом у неї задимівся одяг. оскільки поблизу не було людей, чоловік самостійно надав їй першу допомогу і викликав медиків.

Правоохоронці встановили особу громадянки. Нею виявилася жінка, яка минулого тижня повідомила про замінування торговельно-розважального центру в Херсоні.

Їй було оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

Проводяться заходи щодо встановлення обставин події. Відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Призначено низку необхідних експертиз.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170