Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко переконаний, що головний законодавчий орган країни має якнайшвидше приступити до своєї роботи, а силовий варіант розблокування роботи парламенту не розглядається. Про це він сказав, коментуючи заяву Віталія Кличка під час брифінгу у ВР, повідомляє прес-служба ПР.

За словами Макеєнка, фракція Партії регіонів планує досягти компромісу з опозицією шляхом переговорів.

«Що стосується нашої фракції, то ми виступаємо виключно за конструктивний діалог. Всі проблемні питання будуть вирішуватися за столом переговорів», - додав політик.
«На жаль, Погоджувальна рада сьогодні не відбулася, тим не менше, завтра до 10:00 ми плануємо прийти у сесійний зал і працювати згідно з Конституцією», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, глава фракції «УДАР» Віталій Кличко заявляє, що у переговорах про розблокування Верховної Ради є певний прогрес, але опозиція не виключає, що її виб'ють силою.

Нагадаємо, народні депутати від опозиції блокують роботу Верховної Ради з 5 лютого.

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що 5 лютого є початком 30-денного терміну, після закінчення якого Президент Віктор Янукович зможе скористатися правом розпуску Ради і призначити позачергові вибори.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209