Колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу захисників екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на відмову звільнити його за станом здоров'я.

Таке рішення ухвалила колегія із трьох суддів Апеляційного суду Чернігівської області, які сьогодні, 18 лютого, розглянули цю апеляційну скаргу.

Таким чином, колегія залишила без змін рішення Менського районного суду Чернігівської області, який у грудні 2012 року відмовив екс-міністру у звільненні за станом здоров'я, передає «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, 27 грудня Менський районний суд Чернігівської області відхилив клопотання адвокатів екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо його звільнення від подальшого відбування кримінального покарання у вигляді позбавлення волі.

23 січня екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка прооперували у столичній клініці «Оберіг».

27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

17 серпня Печерський районний суд визнав Луценка винним у недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів відносно водія колишнього заступника голови СБУ Сацюка Давиденка і засудив до 2 років обмеження волі.

31 серпня Луценка вивезли із Лук'янівського СІЗО у Менську колонію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265