Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив забезпечити повну готовність до ремонту доріг, щоб почати його проведення одразу після настання для цього сприятливих погодних умов. Відповідне доручення глава уряду дав 18 лютого під час засідання Кабінету Міністрів, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Азаров зазначив, що нинішня зима влаштувала велике випробування дорогам.

«Дороги вимагають невідкладного ремонту. Тому почати його потрібно негайно, як тільки це дозволить погода. До цього залишилося кілька тижнів. Значить, готуватися, до того ж інтенсивно, потрібно вже зараз», - підкреслив він.

Прем'єр-міністр наголосив на необхідності завчасно провести всі підготовчі роботи, зокрема, укласти відповідні угоди з будівельними організаціями, запустити у роботу асфальтобетонні заводи, забезпечити готовність техніки, необхідну кількість будівельних матеріалів, інших ресурсів і т.п.

«Попереду дуже серйозна робота», - підкреслив Азаров.

Координувати роботи з проведення ремонту автодоріг країни глава уряду доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу.


Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що руйнування доріг в Україні відбулося через перепад температур.

За його словами, в країні неможливо вирішити питання проблемних доріг, якщо навіть на їхній ремонт витратити весь держбюджет.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295