Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов готовий розглянути питання звільнення директора КК «Київавтодор» Георгія Глинського, якщо він до 19 лютого не представить дієву програму з ремонту столичних доріг. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу після колегії в міськдержадміністрації.

«Для того щоб ми ефективно і в стислі терміни виконати дорожні роботи, я вважаю, що нам не потрібно проводити кадрові зміни в «Київавтодорі», - зазначив Попов.

За його словами, якщо до завтрашнього дня Глинський представить пропозиції з реконструкції столичних доріг, то кадрове рішення прийматися не буде.

«У нас є можливість влаштувати іспит Глинському і його підлеглим. Якщо я отримаю від нього програму реконструкції, яка має перспективу, то не будемо приймати цього кадрового рішення », - запевнив голова КМДА.

Крім того, він повідомив, що у зв'язку з незадовільним станом столичних автомагістралей, прийнято рішення звільнити голову Голосіївського ДЕУ а також попередити про можливість звільнення керівника Святошинського ДЕУ, якщо впродовж місяця його робота не покращиться.

Нагадаємо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявив, що терміни експлуатації вичерпали 85% київських доріг.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231