На Полтавщині всі співробітники підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (БНОН) пройдуть позачергову переатестацію.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС в області, відповідне розпорядження видав начальник управління міліції Полтавської області Едуард Федосов.
Згідно з повідомленням, таке рішення було прийнято начальником міліції області після того, як співробітники СБУ спільно з працівниками прокуратури та внутрішньої безпеки міліції затримали 13 осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочинів, пов'язаних з незаконним розповсюдженням наркотиків.

Як повідомляє «УНІАН», прокурор області Андрій Миронов на прес-конференції зазначив, що кадрова політика в органах міліції - це не сфера відповідальності прокуратури, тому він вважає, що за дії своїх підлеглих повинен відповідати начальник УМВС України в області Федосов.

За словами прокурора, начальник міліції Полтави раніше сам очолював БНОН на обласному рівні.

«Як мінімум, це безконтрольність керівника», - вважає Миронов.

Федосов зазначив, що не розуміє, як досвідчений працівник, полковник міліції, начальник міліції Полтави не контролював дії свого підлеглого - начальника відділу БНОН Полтавського міськуправління міліції, підозрюваного в організації наркозлочинності в місті.

Нагадаємо, у Полтаві розкрито діяльність злочинної наркогрупи, до складу якої входив практично весь відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (БНОН).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

314