Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що вітає будь-яку форму активності, спрямовану на позитивний результат. Так він прокоментував створення в соціальній мережі Facebook спільноти «Я ненавиджу Укравтодор».

«Можна по-різному ставитися до роботи «Укравтодору», особливо зараз, коли наші дороги дійсно знаходяться в дуже поганому стані, але ненависть - це не творче почуття... Проблеми наших доріг не вирішуються ні любов'ю, ні ненавистю, а вирішуються великою системною роботою», - написав Азаров, додавши, що насамперед, вирішення проблем залежить від необхідних фінансових ресурсів.

Наприклад, в Україні працюють близько 300 асфальтобетонних заводів, у той час як на мережу доріг протяжністю 170 тисяч кілометрів потрібно не менше 2 тисяч заводів.
«Тобто, потрібно побудувати велику кількість сучасних асфальтобетонних заводів, кар'єрів, придбати багато сучасної техніки, потрібно кілька сучасних проектних організацій. Потрібна злагоджена робота дорожників та місцевих органів влади. І багато інших факторів, які мало залежать і від любові, і ненависті. Але я вітаю будь-яку форму активності, особливо коли її підсумками є якийсь позитивний результат», - зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров, заявив що в країні неможливо вирішити питання проблемних доріг, якщо навіть на їх ремонт витратити весь держбюджет.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242