Сьогодні, 15 лютого, о 14:00 в смт Авангард відбудеться відспівування і церемонія прощання з Віктором Горбатенком, який загинув унаслідок аварії літака Ан-24 у Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні Одеської міської ради.

«На даний момент тіла всіх загиблих, за винятком Дмитра Пісні, доставлені в Одесу. Ті, хто не постраждав, протягом четверга-п'ятниці повернулися додому», - йдеться в повідомленні.

Завтра відбудуться похорони трьох загиблих: Валерія Бабкова, Сергія Бутенка й Олександра Грушевича.

Родичі вирішують питання про місце і час поховання Дмитра Пісні.

«Практично всі пасажири рейсу «Одеса-Донецьк», які фізично не постраждали внаслідок аварії літака, вже в Одесі. У міському управлінні охорони здоров'я фахівці готові надати їм психологічну допомогу. У лікарнях Донецька залишаються восьмеро осіб», - повідомив перший віце-мер Одеси Микола Ільченко.

Нагадаємо, увечері 13 лютого в аеропорту «Донецьк» зазнав катастрофу літак, який прибув чартерним рейсом з Одеси. Літак під час приземлення вилетів за межі злітно-посадкової смуги, перекинувся, його корпус розколовся і почалося задимлення.

На борту літака знаходилися 52 людини, 47 з них були врятовані, п'ять загинули.

За словами прокурора Донецької області Володимира Вишинського, «за попередніми даними, під час заходу на посадку літак зачепив метеовишку, після цього правим крилом зачепив землю, потім правим двигуном перелетів руліжні доріжки, перекинувся і розколовся».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249