Круїзний лайнер Carnival Triumph, що дрейфував у Мексиканській затоці вже п'ятий день, нарешті, відбуксирували до берега, повідомляє Reuters.

Судно, на борту якого перебували 3143 пасажири і 1086 членів екіпажу, пришвартувалося у порту міста Мобіл (штат Алабама). Евакуація людей із аварійного лайнера вже почалася.

Раніше повідомлялося, що 10 лютого на борту американського круїзного лайнера Carnival Triumph сталася пожежа, внаслідок якої двигуни судна вийшли з ладу разом з системою життєзабезпечення корабля. Більш ніж для 4 000 осіб місце райського відпочинку раптово перетворилося на плавучу в'язницю.

Нечистоти почали виливатися із туалетів у каюти, почалися перебої з їжею, а пасажирам, які жили біля машинного відділення, довелося переїхати на інші палуби, де вони спали фактично під відкритим небом, пише «Lenta.ru».

Круїзна компанія Carnival Corp. пообіцяла повернути всім пасажирам вартість квитків, подарувати ще один круїз, видати по 500 доларів готівкою і оплатити всі транспортні витрати. Керівництво компанії принесло публічні вибачення за зірвані відпустки.

Тим не менше, деякі пасажири вже заявили, що цього явно недостатньо, тому вони будуть звертатися в суд за більш істотною компенсацією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344