У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи київське «Динамо» зіграло внічию 1:1 з французьким «Бордо».

Перший офіційний матч у 2013 році вийшов для київської команди вкрай складним. Разом з тим, було видно, що підопічні Олега Блохіна зуміли у товариських матчах і на тренувальних зборах набрати хорошу ігрову форму, чим нівелювали перевагу французів в ігровій практиці в офіційних матчах.

Основні події матчу відбулися в середині першого тайму. На 20-й хвилині рахунок відкрили київські динамівці. Тайє Тайво блискуче навісив з правого флангу, а Лукман Аруна завершив комбінацію не менш ефектним ударом. Шансів у воротаря відбити цей м'яч не було – 1:0. Але вже через три хвилини французи охолодили запал київської команди і її вболівальників. Грегорі Сертік біля кутового прапорця обіграв відразу двох захисників «Динамо» і віддав передачу у штрафний Людовіку Обраньяку, який точно пробив у кут воріт – 1:1, передає «УНІАН».

Самим реальним шансом забити переможний гол у другому таймі не скористалися господарі. На 76-й хвилині Олег Гусєв бив пенальті, але м'яч влучив у поперечину воріт.

Матч-відповідь у цій парі команд відбудеться через тиждень, 21 лютого у Бордо. Результативна нічия у Києві робить фаворитом у цій парі французький клуб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245