З початку роботи Національної кадастрової системи фахівці територіальних органів земельних ресурсів зареєстрували майже 63 тисячі земельних ділянок. З них десяту частину - на Київщині, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Крім того, вагомих результатів у реєстрації земельних ділянок у Державному земельному кадастрі досягли фахівці землевпорядної служби Житомирської, Вінницької, Тернопільської, Рівненської, Чернігівської та Кіровоградської областей.

Зокрема, кадастрові реєстратори надали 15604 виписки з земельного кадастру. «З кожним днем ​​ темпи робіт з видачі правовстановлюючих документів на землю нарощуються, і незважаючи на затримки, пов'язані із запуском нової системи реєстрації, вже перевершили показники відповідного періоду минулого року», - наголошується у повідомленні.

Також зараз в Україні продовжує роботу місія Світового банку з підтримки впровадження інвестиційного проекту «Видача державних актів на право власності на землю у сільській місцевості та розвиток системи кадастру». Експерти місії на чолі з Малкольмом Чаїлдерсом, фахівцем з адміністрування земельних ресурсів, перевіряють хід виконання проекту і незабаром дадуть свою оцінку кадастровій системі України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183