Нинішні спільні українсько-туркменські проекти свідчать про те, що двосторонні відносини України та Туркменістану мають значний потенціал для розвитку. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, заявив Президент України Віктор Янукович на церемонії закладення нового автомобільного та залізничного мостів через річку Амудар'ю у смт Фарап у Туркменістані.

«Я впевнений, що у нас ще все попереду. Ми зробили тільки перші кроки. Ми ще будемо з вами будувати промислові підприємства та підприємства з переробки продукції», - сказав Янукович.

Він також зазначив, що спільна реалізація проекту з будівництва мосту через річку Амудар'ю, який сьогодні був зданий в експлуатацію, свідчить про значні можливості та потенціал обох країн.

Глава держави також звернув увагу на працелюбність українців і туркменів, завдяки якій наші народи здатні досягати поставлених цілей. Янукович висловив упевненість, що традиції добрих відносин, що існують між Україною і Туркменістаном, сприятимуть подальшому розвитку співробітництва між двома країнами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224