Прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні у справі про розбійний напад на ювелірний магазин «Ізумруд» у Маріуполі. Про це повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Встановлено, що 8 листопада 2012 року озброєна банда у складі трьох чоловік під час нападу застосувала вогнепальну зброю - пістолет марки «ТТ», зробивши 8 пострілів у двох продавців магазину. Від отриманих поранень потерпілі загинули на місці.

Учасники угрупування заволоділи золотими ювелірними виробами на загальну суму 180 тисяч гривень. Злочин розкрито по «гарячих слідах».

Проведеним розслідуванням зібрані достатні докази для кваліфікації вчинених дій за ст.257 КК України (бандитизм), у зв'язку з чим 09.02.2013 членам банди повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.28, п.п.1, 6, 12 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187, 257, ч.1 ст. 263 КК України.

Досудове розслідування триває.

Як раніше повідомляв ForUm, 8 листопада у Маріуполі було пограбовано ювелірний магазин.

Убитими у ході пограбування ювелірного магазину у Маріуполі виявилися молодий чоловік, 1991 року народження, та дівчина, 1985 року народження, які працювали у салоні.

12 листопада були затримані підозрювані у скоєнні навмисного вбивства та розбійного нападу на ювелірний магазин у Орджонікідзевському районі Маріуполя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256