Головний тренер французького клубу «Бордо» Франсіс Жійо провів передматчеву прес-конференцію в Києві напередодні гри з «Динамо» в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Тренер поділився своїми прогнозами щодо майбутнього матчу і поскаржився, що не зміг покласти в багаж жодної пляшки вина.

На запитання про те, що широко відоме в світі французьке вино могло б стати чудовим подарунком для головного тренера «Динамо» Олега Блохіна, Жійо відповів: «На жаль, ми не мали права покласти в свій багаж жодної пляшки».

Також француз поскаржився, що не має практично ніякої інформації щодо нинішнього стану команди-суперника: «Справа в тому, що команда давно не грала в чемпіонаті, і на зборі в Іспанії провела всього кілька контрольних матчів, тому робити висновки дуже непросто».

Стосовно своєї команди Жійо зазначив: «Ми не маємо права програвати «Динамо», інакше в другому поєдинку нам буде дуже непросто. Ми зробимо все можливе, щоб перемогти. Що стосується новачка Дієго Ролана, то він вже провів кілька тренувань. Тільки після тренування на «Олімпійському» я пораджуся з командою і ми приймемо рішення з приводу того, гратиме він чи ні», передає «УНІАН».

Також тренер «Бордо» зазначив, що пам'ятає, як 40 років тому «Сент-Етьєн» грав з київським «Динамо», у складі якого був Блохін. «Тоді, до речі, французька команда виграла», - підкреслив Жійо.

Що стосується нинішнього покоління гравців української команди, то він чудово пам'ятає нігерійця Брауна Ідейе, який раніше виступав у французькому «Сошо»: «У мене тільки найкращі спогади про цього футболіста, який зараз виступає в «Динамо» і забиває багато м'ячів».

Сьогодні станції Київського метрополітену «Олімпійська» і «Палац спорту» будуть закриті у зв'язку з проведенням матчу.

О 20:00 на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами ФК «Динамо» (Київ, Україна) - ФК «Бордо» (Бордо, Франція).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311