Саме так говорить про зеленого хлопчика Юлії Володимирівни Сергія Власенка дівчина, яка прожила з ним майже чотири роки і нещодавно кинула адвоката, - телеведуча Світлана Рижук.

«Останнім часом його все дратувало: і те, що я працюю на телебаченні, і атмосфера на телеканалі, яку він називав розпусною. Доходило до абсурду - Сергій дратувався, що я на двадцять років молодша за нього, що я вища від нього на зріст. Мої запевнення про те, що я не можу раптово подорослішати або зменшитися в зрості, не допомагали... Почався якийсь сімейний деспотизм. Будь-яка посмішка або коротка розмова з іншим чоловіком миттєво викликали сварку», - розповідає Світлана.

Дівчина пішла від Власенка за власним бажанням, і не має до нардепа ніяких майнових претензій, оскільки він надто агресивний, схильний до жорстокості й аморальної поведінки, передає «Обозреватель».

«Сергій завжди щедрий на обіцянки, коли він у доброму гуморі, але дуже агресивно реагує, якщо йому через деякий час нагадати про те, що він пообіцяв. Сергій відмовився від власного батька, залишив його, хворого, вмирати у злиднях. Тобто навіть, коли рідні зверталися до нього за допомогою, просили фінансово хоч трошки підтримати, він відмовляв у грубій формі », - розповіла Рижук.

До речі, публікація гонорарів за тривалий супровід справи Тимошенко Власенком розцінюється як провокація колег по партії і фракції. І навіть чверть мільйона доларів на місяць не стають для нього перешкодою, коли можна у вузькому колі, без камер, висловлюватися про свою підзахисну.

«Він був дуже злий, коли почалися ці публікації. Звинувачував колег по партії в тому, що вони самі опублікували ці цифри. Так, він отримує за цю роботу дуже високу винагороду. Я не знаю точно, але це близько двохсот-двохсот п'ятдесяти тисяч доларів на місяць. Я не знаю, які у них стосунки з Юлією Володимирівною і чому вона настільки йому довіряє, але я впевнена, що вона не заслуговує тих образливих епітетів, якими її нагороджує Сергій, коли повертається додому з Харкова», - сказала в інтерв'ю телеведуча.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

706