Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін провів передматчеву прес-конференцію перед завтрашньою грою проти французького «Бордо» в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Головною проблемою своєї команди, напередодні матчу з французами, Блохін бачить відсутність форвардів.

«Всі хто є, ті і будуть готуватися. У нас ще не всі повернулися. Наприклад, досі немає Брауна Ідейе, який виграв у неділю у складі збірної Нігерії Кубок африканських націй. Треба приймати якісь санкції. Адже в інших командах інакше йдуть справи. Наприклад, учора за «Селтік» грав Данило Д`Амброзіо, який також у неділю грав у фіналі КАН. Під питанням і участь у матчі Даніло Сілви, напевно, він теж грати не буде. Будемо грати як «Барселона», без нападників», - зазначив головний тренер киян, передає «УНІАН».

Також Блохін розповів про суперника у завтрашньому матчі: «Ми вже проглядали чотири гри, на останню літав один з моїх помічників, Сергій Ребров. Враховуючи, що вони трохи забивають, 26 м'ячів, вони й пропустили найменше - всього 16. Найбільше уваги варто приділити Плашілу, Обраньяку і Севі. Організована, добротна команда. Не можна сказати, що занадто молода - у них в складі достатньо досвідчених футболістів. Я не вірю в нашу перемогу з великим рахунком, тому що у них надійна оборона. І вони дуже небезпечні при стандартах».

Нагадаємо, завтра станції Київського метрополітену «Олімпійська» та «Палац спорту» будуть закриті у зв'язку з проведенням матчу.

14 лютого о 20:00 на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами ФК «Динамо» (Київ, Україна) - ФК «Бордо» (Бордо, Франція).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271