У приморських регіонах Криму до літнього курортного сезону буде впорядковано розміщення об'єктів торгівлі. Про це заявив заступник голови Ради міністрів Криму Георгій Псарьов на республіканській нараді у виконкомі Алуштинської міськради 13 лютого, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Зокрема, в рамках наради були розглянуті комплексні схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в період курортного сезону 2013 року в Алушті, Миколаївці і Коктебелі.

Так, в Алушті планується відкрити 600 тимчасових споруд, у Миколаївці - 372, серед яких об'єкти торгівлі продовольчими та промисловими товарами, екскурсійної діяльності, а також атракціони. «У цьому році набережні приморських міст і селищ не будуть хаотично заставлені саморобними наметами. Торгові об'єкти будуть розміщені в спеціально відведених місцях і оформлені в єдиному стилі», - повідомив Псарьов.

Віце-прем'єр зазначив, що це дозволить створити нові робочі місця для кримчан та збільшити надходження до бюджету, а також забезпечити комфортні умови для відпочиваючих.

За інформацією заступника глави кримського уряду, до 1 березня органи місцевого самоврядування курортних регіонів повинні розробити і надати для схвалення до Ради міністрів Криму комплексні схеми розміщення тимчасових споруд для підприємницької діяльності. При цьому тимчасові споруди не повинні скорочувати розміри пішохідних зон і перегороджувати доступ до моря.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266