Круїзний лайнер Carnival Triumph, на борту якого знаходяться 4200 людей, вже третій день дрейфує в Мексиканській затоці. На борту немає гарячої води та електрики, не працюють туалети. За їжею доводиться стояти в багатогодинних чергах. Деякі люди втратили над собою контроль, - передає канал «Вести».

Раніше повідомлялося, що 10 лютого на борту американського круїзного лайнера Carnival Triumph сталася пожежа, унаслідок якої двигуни судна вийшли з ладу разом із системою життєзабезпечення корабля. Більш ніж для 4 тисяч осіб місце райського відпочинку раптово перетворилося на плавучу в'язницю.

Відрізані від світу пасажири змогли скористатися мобільними телефонами лише на початку цього тижня, коли лайнер-побратим Carnival Legend доставив на судно продовольство. Як розповіли журналістам родичі «ув'язнених», їхні близькі зараз знаходяться як у зоопарку. Озвірілі відпочиваючі б'ються за право першими отримати доступ до провіанту, який являє собою бутерброди з огірками й цибулею. Щоб дістатися до цих сендвічів, доводиться стояти в багатогодинних чергах.

Інші черги тягнуться до туалетів. На 4200 осіб припадає всього п'ять працюючих кабінок. У більшості не вистачає сил терпіти так довго, вони справляють свої потреби в зламаних душових кабінках, а деякі - прямо у себе в каютах. Багато хто використовує для цих потреб пакети, які складуються прямо на палубі.

«Враховуючи пекуче сонце і відсутність кондиціонерів, сморід на кораблі стоїть жахливий», - кажуть очевидці. Килими в багатьох каютах просочені екскрементами.

Аварійне судно, що вийшло в плавання 7 лютого, обіцяють відбуксирувати на берег лише 14 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

724