Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул не виключає створення Національного агентства з підготовки та проведення фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час брифінгу в Кабінеті Міністрів.

Вілкул зазначив, що питання створення Нацагентства ще не обговорювалося, але, за словами віце-прем'єра, не виключено, що після розробки і затвердження плану проведення чемпіонату такий інститут буде створений.

«Я не виключаю, що буде прийнята модель створення окремого агентства. Вона має свої значні плюси. Зараз це питання відпрацьовується», - підкреслив Вілкул.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович закликав голів обласних державних адміністрацій і мерів міст, які прийматимуть матчі Євробаскету-2015, не затягувати з рішеннями, необхідними для організації цього чемпіонату.

Нагадаємо, у грудні 2011 року Україна офіційно отримала право на проведення чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188