У вівторок відбулися два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонов-2012/2013. Туринський «Ювентус» на виїзді розгромив шотландський «Селтік» і фактично гарантував собі путівку у чвертьфінал. Іспанська «Валенсія» хоч і поступилася вдома французькому «Парі Сен-Жермен», але зберігає шанси на продовження боротьби.

«Селтік» - «Ювентус» 0:3

«Ювентус» показав зразок гри на контратаках, розгромивши на «Селтік Парк» команду Ніла Леннона в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. «Стара синьйора» зробила величезний крок на шляху до першого за сім років чвертьфіналу найпрестижнішого єврокубка.

Вже на третій хвилині рахунок відкрив Алессандро Матрі, який забив свій перший гол у Лізі чемпіонів. Найсильніша команда Італії потім була змушена довго оборонятися, але Джанлуїджі Буффон таки зберіг свої ворота на замку. Більш того, туринцям вдалося забити ще два м'ячі. На 77-й хвилині відзначився Клаудіо Маркізіо, а за сім хвилин до кінця основного часу справу до розгрому довів Мірко Вучиніч.

«Валенсія» - ПСЖ 1:2

Голи Езекіля Лавецці і Хав'єра Пасторе, забиті до перерви, принесли «Парі Сен-Жермен» важливу перемогу на виїзді в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Втім, на 90-й хвилині «Валенсія» один м'яч відіграла завдяки точному удару Рамі, зберігши шанси на продовження боротьби. Крім того, в компенсований час у парижан був видалений Златан Ібрагімович, через що швед не зіграє в матчі-відповіді.

У середу, 13 лютого, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройдуть ще два матчі. Мадридський «Реал» на своєму полі зіграє з клубом «Манчестер Юнайтед», а «Шахтар» у Донецьку зустрінеться з дортмундською «Боруссією».

За матеріалами «ЛІГАБізнесІнформ»,


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292