Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко подала апеляцію на вирок Печерського районного суду Києва про довічне ув'язнення екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

«Скарга стосується тільки неповноти встановлення мотивів злочину. Я вважаю, що суд правильно встановив обставини злочину і призначив відповідне покарання», - сказала Теличенко.

Вона також повідомила, що потерпілий Олексій Подольський також оскаржив вирок Пукачу. За словами Теличенко, в апеляції Подільського йдеться про те, що Пукач не просто застосовував до нього силу, але і катував, а Печерський райсуд не вказав цього у своєму вироку, повідомляє «УНІАН».

Також адвокат висловила припущення, що апеляція, найімовірніше, буде розглянута через 2-3 місяці.

Нагадаємо, 29 січня Печерський райсуд Києва виніс вирок Пукачу у вигляді довічного позбавлення волі за вбивство Гонгадзе.

Тоді ж адвокат Теличенко заявила, що має намір подавати апеляційну скаргу на вирок Пукачу, оскільки вважає, що суд не повною мірою встановив мотиви вбивства журналіста Гонгадзе.

«Міру покарання, яку суд призначив підсудному, я вважаю адекватною, але я вважаю, що не повністю встановлені мотиви, тобто суд не проаналізував замовний характер вбивства Гонгадзе», - сказала Теличенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224