Міліція Києва проводить розслідування за фактом розбійного нападу на банк.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у м.Києві, сьогодні о 14:43 у міліцію надійшло повідомлення про розбійний напад на один із комерційних банків на вул.Кіквідзе.

За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група міліції, оперативники та представники кінологічної служби.

Попередньо встановлено, що о 14:42 у приміщення банку зайшов невідомий чоловік у сонцезахисних окулярах, на вигляд 35-40 років, зріст 175 см., повної статури, одягнений у чорну в'язану шапку, чорне пальто і темні брюки. Погрожуючи предметом, схожим на короткоствольну зброю, заволодів грошовими коштами. Сума викраденого встановлюється.

«Під час скоєння розбійного нападу у приміщенні перебувало лише три представниці фінустанови. Відділення банку оснащене тривожною кнопкою, виведеною на пульт одного із приватних охоронних структур, камерами відеоспостереження, однак фізична охорона відсутня», - уточнили у міліції.

Інформація про кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.187 КК, внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи нападника та його затримання.

Столична міліція звертається до можливих свідків і очевидців цього злочину з проханням повідомляти будь-яку корисну інформацію, яка допоможе слідству розкрити цей злочин за телефонами: 280-61-18 або 102.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201