Українське суспільство дослухається до рекомендацій Європи, і саме європейці повинні переконати українців використовувати енергоефективні технології. Про це директор департаменту проектного управління та енергоефективності в області систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Станіслав Захаров заявив у ході прес-брифінгу у рамках круглого столу «Політика у сфері енергоефективності та підвищення обізнаності громадськості: відповідальність і співпраця», передає кореспондент ForUm'у.

«Сьогодні від європейського суспільства нам потрібні три речі. Перша - використати позитивний європейський досвід, який потім потрібно застосувати у себе і подивитися, діє ця система чи ні. Друге - дешеві кредитні ресурси. І третє - потужна інформаційна кампанія, тому що зараз одні пробують проводити реформи, а інші при цьому лаються», - зазначив він.

При цьому Захаров додав, що не влада Євросоюзу, а саме європейське суспільство повинне переконати українців у правильності шляху енергоефективності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163