Матчі донецького «Шахтаря» з німецькими клубами завжди були вдалими. Про це головний тренер команди Мірча Луческу заявив на передматчевій прес-конференції.

«Чи зможемо ми обіграти таку команду, як «Борусія»? Напевно, наші футболісти теж аналізували: у нас з німецькими клубами завжди вдалі матчі. Обігравали «Шальке» і «Штутгарт», обіграли у фіналі Кубка УЄФА «Вердер». Хоча за своєю грою дортмундська «Борусія» ближче все ж до латиноамериканському футболу. Гра покаже, чи готові ми», - зазначив Луческу, коментуючи майбутній матч з «Борусією».

За словами тренера, «Борусія» - це дуже висококласна команда, з хорошою організацією гри, що притаманно німецьким клубам. «Природно, у цьому протистоянні хто буде сильніший, той і переможе», - вважає він.

Нагадаємо, завтра, 13 лютого, у Донецьку пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким «Шахтарем» та дортмундською «Борусією». Повторний матч за участю цих команд відбудеться у Дортмунді 5 березня. Переможець за сумою двох ігор вийде в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

За матеріалами прес-служби ФК «Шахтар»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1142