Україна і Росія узгодили план основних заходів переговорного процесу з питань перебування Чорноморського флоту РФ на 2013 рік. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, в.о. директора Департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс повідомив сьогодні на брифінгу.

За його словами, 11-12 лютого в Одесі відбулася робоча зустріч співголів Підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ та його перебування на території України українсько-російської міждержавної комісії - першого заступника міністра закордонних справ України Руслана Демченка та статс-секретаря, заступника міністра закордонних справ РФ Григорія Карасіна.

Перебийніс зазначив, що у рамках цієї зустрічі сторони обговорили широке коло питань двосторонніх відносин, приділивши особливу увагу графіками двосторонніх контактів на поточний рік. «У ході переговорного процесу обговорювалися теми щодо Придністровського врегулювання, підготовки плану спільних заходів з відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка і питання переговорного процесу, пов'язаного з перебуванням ЧФ РФ на території України», - розповів Перебийніс.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215