У 2013 році в Україні додатково відкриють 7 центрів обслуговування платників податків (ЦОПП), повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів.

У відомстві нагадали, що сьогодні для підприємців вже працюють 469 сервісних центрів у всіх регіонах країни. Мережа сервісних закладів була створена впродовж минулого року. У цих закладах платники податків отримують повний комплекс інформаційно-консультаційних та адміністративних послуг: прийняття на облік, подання звітності, отримання довідок, програмного забезпечення для звітності в електронному вигляді і т.п.

Планується, що після створення Міндоходів у центрах обслуговування платників податків будуть надавати також послуги, пов'язані з митними операціями та адмініструванням єдиного соціального внеску. Зокрема, вже з 6 лютого 2013 р. електронний цифровий підпис посадові особи митних органів, митні брокери та суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності можуть отримати в представництвах Акредитованого центру сертифікації ключів ДПС України, розташованих у центрах обслуговування платників податків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209