Обсяг витрат бюджету Києва збільшено на 659,8 млн грн. Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідне рішення підтримали 75 депутатів Київради.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Руслана Крамаренка, міськдержадміністрація здійснила розподіл залишків коштів, що склалися на початок року.

Зокрема, 19,2 млн грн загального фонду передбачено для виконання робіт з демонтажу, перевезення, зберігання самовільно встановлених малих архітектурних форм і тимчасових споруд на виконання Міської цільової комплексної програми «Безпечна столиця» на 2012-2015 роки та на поховання учасників бойових дій, невідомих осіб і осіб без певного місця проживання.

Також передбачено 23,23 млн грн для виконання робіт зі створення і відновлення зелених насаджень, 3,6 млн грн для виконання робіт з утримання лісопаркової зони міста, 15,5 млн грн буде виділено на утримання і ремонт міських автошляхів. Ще 49,5 млн грн передбачено на виконання природоохоронних заходів у 2013 році.

Крім того, за рахунок залишку коштів бюджету розвитку збільшено витрати Програми соціально-економічного розвитку на суму 306 млн грн і капітальні витрати спеціального фонду на 218 млн грн.

Нагадаємо, 8 лютого Київська міська рада ухвалила бюджет столиці на 2013 рік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160