Лідер чемпіонату Індонезії «Мітра Кукарі» готовий запропонувати екс-нападнику київського «Динамо» і збірної України Андрію Шевченку контракт на п'ять матчів, згідно з яким за кожну гру 36-річний українець виступатиме за $100 тисяч, повідомляє Kaltimpost.

«Ми зацікавлені у Шевченку, але це питання ще потрібно обговорити. Зокрема, фінансовий аспект. Андрій зізнався, що не проти перейти у «Мітру Кукарі», але поки незрозуміло, коли це може статися. Період заявки іноземних гравців на перше коло чемпіонату завершений. Якщо правління клубу схвалить угоду і нам вдасться домовитися з Шевченком, він стане нашим гравцем у другому колі, який стартує у травні», - сказав менеджер індонезійського клубу Роні Фаузан.

За його словами, спроби дістати Шеву робилися ще у минулому році, але успіхом не увінчалися, передає «Укрінформ».

Черговий етап переговорів відбувся днями у Джакарті, куди Андрій прибув з іншими екс-гравцями «Мілана» для участі у благодійному матчі з зірками індонезійського футболу. Гра, яка складалася з двох таймів по 40 хвилин, завершилася перемогою «россо-нері» 4:2. Один із голів забив Андрій Шевченко.

Як повідомляв ForUm, у листопаді Андрій Шевченко відмовився від пропозиції обійняти посаду головного тренера збірної України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1232