Прокуратура Центрального району м.Миколаєва здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом ДТП за участю працівника міліції.

За даними прокуратури, 8 лютого у м.Миколаєві співробітник міліції, керуючи автомобілем «Мазда», скоїв наїзд на 40-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину вул.Веселинівська. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці.

Як зазначив старший слідчий прокуратури Центрального району Андрій Кузьмін, у даний час проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення об'єктивних обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Кримінальне провадження розпочате за ч.2 ст.286 КК України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Згідно з ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342