Комітет Верховної Ради з питань регламенту готовий розглянути на своєму засіданні ситуацію з позбавленням Вищим адміністративним судом мандатів депутатів парламенту Павла Балоги і Олександра Домбровського (обидва позафракційні).

Про це в ефірі телеканалу «Інтер» увечері 10 лютого сказав голова комітету, депутат від фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко.

«Що стосується наших колег, стосовно яких суд прийняв рішення, завтра регламентний комітет готовий зібратися з цього питання. Але ми не можемо - Верховна Рада заблокована», - зазначив він.

Макеєнко підкреслив, що жоден із парламентських комітетів не може почати свою роботу, поки не відкриється сесія, передають «Українські новини».

Макеєнко також у черговий раз підтвердив готовність депутатів своєї фракції до пошуку компромісу з меншістю для розблокування Ради.

Як повідомляв ForUm, Вищий адміністративний суд України рішенням від 8 лютого 2013 року визнав недостовірними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах №11 (Вінниця) і №71 (Закарпатська область), де обрані відповідно Олександр Домбровський та Павло Балога, а також зобов'язав Центральну виборчу комісію провести повторні вибори у цих округах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294