Жертвами снігового шторму «Немо», що обрушився на кілька штатів північного сходу США, стали щонайменше десять чоловік, повідомляє агентство «Reuters» з посиланням на попередні дані поліції.

Важкі погодні умови призвели до загибелі п'ятьох людей у ​​ штаті Коннектикут, ще двоє померли у штаті Нью-Йорк, двоє - у Массачусетсі та одна - у Нью-Гемпширі, повідомили представники поліції, передає РІА «Новости».

Американські штати Нью-Йорк, Массачусетс, Коннектикут, Нью-Гемпшир і Род-Айленд у суботу оголосили про введення надзвичайного стану. У деяких штатах висота снігового покриву перевищила один метр. За прогнозами Національної метеорологічної служби США, заметілі та складні погодні умови збережуться у Колорадо, Небрасці, Північній Дакоті, Південній Дакоті, Міннесоті та Вайомінгу до понеділка.

У штатах Нью-Йорк, Род-Айленд, Массачусетс, Коннектикут армійські рятувальні підрозділи визволяли застряглі в дорозі автомобілі, заскочені сніговою бурею.

Нью-Йорк пережив снігопад без пригод, всі три аеропорти - міжнародний імені Джона Кеннеді, Ла Гуардіа і Ньюарк – у суботу вранці були розчищені від снігу і відновили роботу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276