Фракція Партії регіонів у Верховній Раді зобов'язала своїх депутатів писати заяви про складання їхніх депутатських повноважень у разі пропусків ними засідань парламенту і засідань комітетів, заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов. Про це він повідомив в ефірі телекомпанії «Перший національний».

«Ми зібралися на зборах фракції перед початком сесії і прийняли рішення, що ми працюємо і персонально, індивідуально. Якщо хтось із наших колег буде пропускати пленарні засідання або роботу у комітетах, ми їм будемо пропонувати написати заяву і скласти депутатські повноваження», - сказав він.

Депутат додав, що це колегіальне рішення фракції, і воно буде виконуватися, передають «Українські новини».

Разом з тим Єфремов підкреслив, що керівники опозиційних фракцій повинні у свою чергу забезпечити роботу своїх депутатів у повному складі протягом усього робочого дня у парламенті.

Лідер фракції ПР також зазначив, що забезпечення персонального голосування всіма депутатами вимагає часу.

Як раніше повідомляв ForUm, народні депутати від опозиції п'ятий день поспіль блокують роботу Верховної Ради.

Нагадаємо, лідер фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що тільки забезпечення персонального голосування депутатів допоможе вийти із парламентської кризи. Також депутат продовжує наполягати на введенні кримінальної відповідальності за голосування чужою карткою.

У свою чергу, лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко повідомив, що наступний раунд переговорів відбудеться у понеділок, 11 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

315