Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних представив особовому складу Департаменту ДАІ нового керівника - полковника міліції Володимира Астапковича, який до цього обіймав посаду начальника Управління ДАІ Донецької області, повідомляє прес-служба ДАІ.

Представляючи нового керівника, Черних зазначив, що Астапкович має великий досвід практичної роботи у ДАІ, за роки служби він пройшов шлях від інспектора до керівних посад у територіальних підрозділах Державтоінспекції.

Також Черних зазначив, що сьогодні перед службою ДАІ стоїть низка завдань, і керівництво МВС очікує якісного їх виконання. Це, насамперед, вжиття заходів щодо зниження аварійності на автошляхах держави, посилений контроль за станом доріг, подальше технічне оснащення Державтоінспекції, підняття іміджу співробітника ДАІ та служби у цілому.

У свою чергу, новий глава Державтоінспекції висловив подяку за надану довіру і запевнив присутніх у тому, що зробить все, щоб служба ДАІ під його керівництвом гідно та своєчасно виконувала поставлені міністром внутрішніх справ та керівництвом держави завдання.

Від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ Черних висловив подяку генерал-майору міліції Валерію Лозовому, який протягом майже трьох років очолював Державтоінспекцію.

Лозовий подякував колективу ДАІ за дієву і професійну службу і побажав успіхів новому керівникові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

624