Голова Верховної Ради України Володимир Рибак зустрівся у п'ятницю з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Ейнуллою Мадатлі, повідомляє прес-служба парламенту.

Голова ВР зазначив, що Україна приділяє велику увагу розвитку відносин з Азербайджаном як у контексті існуючого формату відносин, так і в площині наповнення конкретним змістом стратегічного партнерства Києва і Баку.

За його словами, підтвердженням цього є висока динаміка розвитку українсько-азербайджанського діалогу у минулому році, в тому числі - на міжпарламентському рівні.

Рибак подякував керівництву парламенту Азербайджану за активну участь спостерігачів під час виборів до парламенту України у 2012 році. «Їхні об'єктивні та зважені оцінки були дуже важливі для України», - сказав він.

Керівник українського парламенту наголосив на важливості ролі «груп дружби» у міжпарламентському співробітництві. При цьому він зазначив, що до складу такої української «групи дружби» увійшло 36 народних депутатів. На його переконання, двосторонні візити цих парламентських груп сприятимуть поглибленню діалогу між обома країнами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250