Кримчанам необхідно об'єднати зусилля у боротьбі з радикальними політичними і громадськими рухами. Про це заявив голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов на засіданні Міжнаціонального ради при уряді автономії, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

«Окремі громадяни намагаються дестабілізувати ситуацію у суспільстві та посіяти ворожнечу між нашими дітьми і молоддю різних національностей. Ні до чого доброго це не призведе», - заявив він.

У свою чергу, голова Республіканського комітету у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян Молодіжного уряду Асан Емірсалієв повідомив, що останнім часом у соціальних мережах розгорнули діяльність дві радикальні молодіжні організації Сімферополя. За фактом діяльності однієї із них подано заяву у правоохоронні органи.

Могильов вважає, що до боротьби з проявом радикалізму необхідно приєднатися всім кримчанам, включаючи молодіжні організації та Молодіжний уряд при Раді міністрів.

«Через ЗМІ потрібно роз'яснювати кримчанам, як намагаються дестабілізувати міжнаціональну ситуацію у Криму, спотворюють правду. Молодь повинна розгорнути таку роботу у соціальних мережах», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219