Суд задовольнив апеляцію прокуратури Житомирської області, після чого відпущений раніше директор школи, підозрюваний у педофілії, був узятий під варту.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, апеляційний суд Житомирської області скасував постанову Корольовського районного суду міста про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави (45,8 тис. грн) і вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«На підставі рішення суду підозрюваний у скоєнні злочину за ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо неповнолітньої особи) КК України узятий під варту», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, за клопотанням прокуратури чоловік відсторонений від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.153 КК України проводиться слідчим управлінням УМВС України в області.

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Як повідомляв ForUm, на початку лютого оперативники УБОЗ УМВС України затримали 58-річного жителя Бердичева, директора однієї із загальноосвітніх шкіл, щодо якого розпочате кримінальне провадження щодо замаху на вчинення насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом з неповнолітнім.

Прокуратура Житомирської області внесла апеляцію на рішення суду, яким підозрюваному у скоєнні злочину щодо неповнолітнього обрано запобіжний захід - внесення застави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245