Президент України Віктор Янукович закликав голів обласних державних адміністрацій і мерів міст, які прийматимуть матчі Євробаскету-2015, не затягувати з рішеннями, необхідними для організації цього чемпіонату. Про це він сказав під час засідання Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Президент закликав голів Донецької, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Одеської, Харківської адміністрацій і мерів міст, які приймуть матчі чемпіонату, взяти під особисту відповідальність всі питання, які стосуються підготовки до Євробаскету-2015.

«Я просив би вас з урахуванням тих прорахунків, які були під час підготовки Євро-2012, не затягувати з рішеннями, що стосуються організаційних питань», - сказав Янукович.

«А Кабінет Міністрів я просив би взяти під контроль всі питання, що стосуються виконання зобов'язань, гарантій, передбачених регламентом ФІБА Європи», - зазначив Президент.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович своїм указом створив Координаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213