Підготовка України до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу повинна бути відповідальною і скоординованою. Про це заявив Президент України Віктор Янукович на першому засіданні Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

«Буде напружена і дуже відповідальна робота. Тому кожен на своєму місці, з першого дня, не чекаючи окремих якихось вказівок або перевірок контрольних, повинен відпрацювати план виконання тієї ділянки роботи, яка буде йому доручена, і мені особисто доповісти», - сказав Янукович, звертаючись до учасників Координаційного комітету.

«Нам належить багато попрацювати усім разом», - підкреслив Президент.

Глава держави зазначив, що Україна вже має позитивний досвід організації масштабних спортивних змагань. Країна успішно прийняла чемпіонат Європи з футболу. «Євробаскет буде для нас черговим іспитом», - сказав Янукович, зазначивши, що запропонував віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу залучити до цієї підготовки фахівців, які забезпечують проведення Євро-2012, а також Федерацію баскетболу України і спортивну громадськість.

Учасники засідання затвердили протокол за результатами першого засідання Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру
чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович своїм указом створив Координаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225