Апеляційний суд Чернігівської області переніс на 18 лютого розгляд скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на відмову у звільненні його від відбування кримінального покарання у вигляді позбавлення волі за станом здоров'я. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

У відомстві зазначили, що на 8 лютого на 14.00 Апеляційним судом Чернігівської області було призначено розгляд цієї скарги.

«Постанова суду про доставку Луценка для участі в судовому засіданні в Менську виправну колонію (№91) не надходила, тому питання про етапування засудженого керівництвом установи не розглядається. За клопотанням засудженого Луценка судовий розгляд справи перенесено на 18 лютого», - повідомили в ДПтСУ.

Як повідомляв ForUm, 27 лютого 2012 р. Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

17 серпня Печерський районний суд визнав Луценка винним у недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів відносно водія колишнього заступника голови СБУ Сацюка Давиденка і засудив до 2 років обмеження волі.

31 серпня Луценка вивезли з Лук'янівського СІЗО в Менську колонію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

468