Національна збірна України з хокею з рахунком 0:2 програла команді Данії в першому матчі фінального етапу кваліфікації на Олімпіаду-2014 в Сочі.

Українці почали поєдинок набагато впевненіше й активніше за господарів майданчика, але не зуміли пробити воротаря Фредеріка Андерсена. Данці до середини першого періоду вирівняли гру, а потім і відкрили рахунок. Сторм у метушні біля наших воріт таки проштовхнув шайбу. Арбітри довго розглядали цей епізод на повторах і таки зарахували взяття воріт Євгена Напненка, який у цьому поєдинку рятував Україну як тільки міг. Правда, на початку другого періоду нашому воротареві довелося ще раз виймати шайбу з сітки після точного кидка Мортена Гріна, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

На останній секунді другого періоду Олег Шафаренко заробив вилучення до кінця матчу, а наша команда ще і п'ять хвилин грала в меншості. Українці вистояли, а потім навіть отримали право на гру в більшості, але так його і не реалізували.

Наступний матч збірна України проведе сьогодні проти команди Білорусі, яка напередодні несподівано програла словакам з рахунком 2:4. Зазначимо, що путівку на Олімпіаду-2014 отримає тільки переможець квартету.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231