Кабінет Міністрів України розподілив між міністрами відповідальність за забезпечення взаємодії уряду з комітетами і спеціальною комісією з питань приватизації Верховної Ради.

Згідно з розпорядженням Кабміну №55 від 6 лютого, міністрам доручено підвищити якість законотворчої роботи шляхом забезпечення системної та скоординованої діяльності міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади на всіх стадіях підготовки проектів законодавчих актів, також забезпечити належне представлення та супроводження на пленарних засіданнях Верховної Ради України.

Так, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова відповідає за взаємодію з комітетом з питань охорони здоров'я.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко - з комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та комітетом з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Міністр доходів і зборів Олександр Клименко - з комітетом з питань податкової та митної політики.

Міністр закордонних справ Леонід Кожара - з комітетом із закордонних справ і комітетом з питань європейської інтеграції.

Міністр інфраструктури Володимир Козак - з комітетом з питань транспорту і зв'язку.

Міністр фінансів Юрій Колобов - з комітетом з питань бюджету, комітетом з питань фінансів і банківської діяльності.

Міністр соціальної політики Наталія Королевська - з комітетом з питань соціальної політики та праці, а також з комітетом у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів.

Міністр юстиції Олександр Лавринович - з комітетом з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, з комітетом з питань правової політики, комітетом з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, комітетом з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності Ради.

Міністр оборони Павло Лебедєв - з комітетом з питань національної безпеки і оборони.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов - з комітетом з питань економічної політики, з комітетом з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики і зі спеціальною контрольною комісією з питань приватизації.

Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк - з комітетом аграрної політики та земельних відносин.

Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков - з комітетом з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький - з комітетом з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник - із комітетом з питань науки і освіти, з комітетом з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму та з комітетом з питань інформатизації та інформаційних технологій.

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник - з комітетом з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики.

Міністр культури Леонід Новохатько - з комітетом з питань культури і духовності та комітетом з питань свободи слова та інформації.

Міністр промислової політики Михайло Короленко - з комітетом з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва.

Міністр Кабінету Міністрів Олена Лукаш - з комітетом з питань верховенства права та правосуддя.

Як повідомляв ForUm, 25 грудня 2012 р. Верховна Рада України затвердила кількість і склад парламентських комітетів і спеціальної контрольної комісії з приватизації.Alpha

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263