Дорожні організації розпочали роботу з аварійної ліквідації ям на автомобільних дорогах. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури, керівник апарату Володимир Корнієнко.

«Укравтодор вже запускає заводи з виробництва асфальтобетону. Тому вже розпочато роботи з усунення ям і руйнувань на автомобільних дорогах по всій території України», - сказав Корнієнко.

За його словами, облавтодори запустили в роботу заводи з виробництва гарячого асфальтобетону в Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Херсонській та Хмельницькій областях. У цілому ж по всій Україні підготовлено 94 такі заводи, які після настання сприятливих погодних умов розпочнуть виготовлення гарячих асфальтобетонних сумішей. На сьогодні дорожники вже проводять аварійно-ямковий ремонт.

За словами радника голови Укравтодору Євгена Прусенка, на експлуатаційне утримання автомобільних доріг збільшені обсяги фінансування у півтора рази у всіх областях. «Наші зусилля, насамперед, будуть направлятися на відновлення існуючої мережі доріг після зимової експлуатації», - сказав Прусенко.

Нагадаємо, 6 лютого під час засідання уряду прем'єр-міністр Микола Азаров доручив провести роботи щодо невідкладного відновлення дорожнього покриття в найбільш проблемних місцях і підготуватися до планового ремонту автодоріг.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250